Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Novinky a aktuality

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v obci Horná Ves.

Cena:
189 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Prievidza
Obec: Horná Ves
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 102 m2
Plocha pozemku: 778 m2
Energ. certifikát: A
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 268524
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

DMPD real Vám ponúka na predaj novostavbu nízkoenergetického rodinného domu č.1 v štádiu ( holodom) v obci Horná Ves, na pozemku o rozlohe 778 m2, so zastavanou plochou 129 m2 vrátane terasy. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí v tesnej blízkosti lesa s krásnym výhľadom na celé rozľahlé okolie.
Dispozičné riešenie: Vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, príručná špajza, samostatné WC, 3 izby, kúpeľňa s WC a technická miestnosť.
Dom je postavený z tehly, rovná strecha pokrytá hydroizoláciou - FATRAFOL, kúrenie riešené tepelným splitovým čerpadlom, bude napojený na obecný vodovod, t.č je používaná voda zo studne, ktorá sa nachádza na pozemku, odpad je zvedený do žumpy.
V celom dome a na dome sú pripravené vývody na zabezpečovací systém.
Objekt tejto nehnuteľnosti je celý ohradený. Ohradu tvoria debniace tvárnice, celo-pozinkované a následne poplastované panely v zelenej farbe. Terasa, chodníky sú vydláždené zámkovou dlažbou, súčasťou pozemku sú aj tri parkovacie miesta. Úprava okolia a výsadba zelene je už na novom vlastníkovi, ktorý si ho môže upraviť podľa svojich predstáv.
Možnosť financovania aj hypotekárnym úverom s ktorým Vám radi pomôžeme. V prípade bližších informácii nás môžete kontaktovať na našom telefónnom čísle 0948 179 796 .

Maklér:

makler
Maklér:Daniel Vida
Telefón:0948179796
E-mail:vida-ZVNC-dmpdreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.